Hallo mensen. Ik ben Michelle en ben net 19 geworden. Voor een half jaartje terug heb ik iets heel interessants en geils meegemaakt. Ik heb zelf nog nooit zoiets gehoord en nu leek het mij leuk om hier een sex verhaaltje over te schrijven.

Eerst even een stukje over mijzelf en mijn familie zodat jullie het verhaal straks goed kunnen lezen en de namen kunnen plaatsen. Ik heet zelf Michelle en ben een meisje van net 19 zoals ik al vertelde hierboven. Mijn broer die 4 jaar ouder als mij is heet Kevin. Hij heeft nu ongeveer 4 jaar een relatie met Kim, zij is een jaartje ouder als mij, dus 20. Over de rest van de familie zal ik het niet hebben, omdat deze ook niet in het verhaal zullen voorkomen. Wel wil ik even vermelden dat het een waargebeurd verhaal is en dat alles behalve de namen kloppen!

Het speelde zich allemaal af toen ik vakantie had en de vriendin van mijn broer veel over de vloer kwam bij ons thuis. We gingen vaak uit met elkaar en we hadden het super gezellig! Kim was als een echte vriendin voor mij en ik vertelde haar alles.

Als mijn broer dan thuis kwam uit zijn werk, zij hij dat ik weg moest gaan en tegen Kim zij hij dat ze niet zoveel met mij moest optrekken. Ik vond het nergens op slaan en in het weekend als Kim met Kevin uitging zorgde ik dat ik naar dezelfde discotheek ging. Ik kende Kim trouwens al eerder als Kevin, omdat ze op de basisschool bij mij in de klas gezeten heeft. Toen kwam ze ook wel eens bij ons thuis en vanaf de middelbare school kwam ze in contact met mijn broer Kevin.

De hele vakantie lang sliep Kim bij ons in huis. Mijn broer heeft zijn kamer tegenover die van mij zitten en als ik savonds in bed lag hoorde ik Kim soms kreunen. Ik vond het echt geil en luisterde soms wel een uur naar haar geile gekreun. Als ik haar de dag erop dan sprak vroeg ik of ze nog sex had gehad en of het lekker was. Ze reageerde hier nooit op, maar 2 weken terug wel ineens. ‘Het was echt fijn vannacht! Je broer die kan er wat van!’ Zei ze ineens. Ik zelf had toen nog nooit sex met iemand gehad, ik had zelfs nog nooit een jongen afgetrokken en ik was nog nooit gevingerd. ‘Wat hebben jullie gedaan dan?’ Vroeg ik aan Kim. ‘Wat denk je! Geneukt natuurlijk!’ ‘Hihi. Heeft hij een grote pik?’ Vroeg ik lacherig aan Kim. Kim keek me aan en zei:’Heb je die nog nooit gezien! Die van je broer is echt woest groot en ook nog dik!’ Ik keek haar aan en wist even niet wat ik moest antwoorden. Toen Kevin aan het eind van de middag thuiskwam uit zijn werk keek ik naar zijn kruis, maar met die jas eroverheen zag ik niets. Hij pakte wat te drinken en ging naast mij op de bank zitten voor de tv. Stiekem keek ik opzei en ik probeerde te ontdekken of Kim gelijk had. Ik zag wel een grote bult, wat haast wel zijn piemel moest zijn. Ik keek weer naar voren en Kevin zijn pik bleef in mijn hoofd ronddwalen. Ik dacht er steeds aan en ik was echt benieuwd hoe het zou zijn om een pik in mij te krijgen. ‘Het word tijd dat ik ontmaagd word!’ Zij ik in mezelf.

Toen Kevin zich boven ging douchen liep ik op Kim af en sprak haar aan:’Ik wil weleens weten hoe het voelt om sex te hebben! Is dat fijn?’ ‘Heb jij nog nooit geneukt? Je bent zo’n mooi meisje, zijn er nog geen jongens geweest die sex met je wilde?’ Vroeg ze mij verbaasd. ‘Nee joh! Er heeft nog nooit een jongen tegen mij over sex gepraat, maar ik ben dan ook niet iemand die zulke gesprekken voert, dat zal het wel wezen!’ ‘Je moet maar eens op jacht gaan dan!’ Zij Kim, waarmee ze bedoelde dat ik op jacht moest naar jongens!

Die avond lag ik weer te luisteren naar het gehijg en gekreun van Kim en Kevin en ik was super benieuwd hoe het zal zijn om geneukt te worden. Ik lag me in te denken hoe het zal zijn, maar ik kon het me niet echt indenken. Ik was zo ontzettend nieuwsgierig dat ik naar de kamer van Kevin sloop en door het sleutelgat keek.

april 25, 2019 Gratis Erotiek - Alles over erotiek, sex en nog veel meer... Sexverhalen