Joris had zin om zijn nichtjes eindelijk eens weer te ontmoeten naar zo’n lange tijd. Hij had ze 3 jaar niet gezien en inmiddels waren zijn nichtjes 19. Hij was zelf nog maar net 18 en was altijd verliefd op zijn nichtjes geweest, toen ze klein waren. Hij is benieuwd hoe zijn nichtjes er uit zullen zien.

Joris ging met zijn familie naar disney world parijs. Eens in de 5 jaar organiseerde zijn moeder met haar zussen een familie feest, waar iedereen elkaar weer eens ontmoette, omdat hij ondoenlijk was om contact te houden met iedereen. Joris zijn moeder die Emma heet, heeft namelijk 9 zussen die ook weer allemaal kinderen hebben!

Vrijdag middag vertrokken Joris, zijn moeder en zijn vader om precies 7 uur in de ochtend richting Schiphol. Hun vliegtuig vertrok om half 10 en ze kwamen precies op tijd bij de incheck balie aan om nog naar binnen te kunnen. Na een korte vliegreis landen ze in Frankrijk. Na de bus te hebben gevonden, word de familie naar Disney land Parijs gebracht. Ze moeten anderhalf uur in de bus zitten, waarvan Joris zeker een uur geslapen heeft. Hij is nog duf wanneer hij uit de bus komt en op zijn hotelkamer aangekomen valt Joris in slaap.

Joris zijn ouders hebben intussen de koffers al uitgepakt en zijn beneden koffie gaan drinken. Joris heeft een aparte slaapkamer en daardoor weten zijn ouders niet waar Joris gebleven is. Ze gaan er van uit dat Joris even aan het rondkijken is.

Om 2 uur zou de familie in het hotel bij elkaar komen.

‘He, kijk! Daar zijn de eersten wel!’ Zegt Emma plots tegen ‘Wim’ de vader van Joris. ‘He hoe is het? Hebben jullie een goeie reis achter de rug?’ Vraagt Emma aan 4 zussen van haar die aan komen lopen samen met hun kinderen. Het zijn Greet, Lisa, Kimmely en Michelle! Ze hebben allemaal 2 kinderen die variëren in leeftijd van 8 tot 19 jaar oud! ‘Ja, we hebben allemaal lekker bijgeslapen in het vliegtuig!’ Zeg Greet, die meestal haar mondje open heeft. ‘Waar zijn de mannen?’ Vraagt Wim. ‘Wij dachten dat de vrouwen met de kinderen uit zouden gaan! Wij hebben de mannen thuisgelaten!’ Wim baalt als een stekker, maar zegt alleen. ‘Dan moet ik jullie maar vermaken he!’ ‘Hihi ja!’ Antwoord Greet. Iedereen omhelst elkaar en ze bestellen allemaal wat te drinken in de lobby van het hotel.

Er word bijgekletst en er word gewacht op de rest van de familie die naar een half uur ook arriveren in het hotel. Dit zijn de laatste zussen die hun kinderen niet mee genomen hebben. Ze dachten dat het alleen voor de dames was. ‘Fijn afgesproken allemaal!’ Zegt Birgit, 1 van de jongeren. Birgit baalt nu ook, net als Wim die baalt dat hij de enige volwassen man is.

Birgit is het meisje waar ik het in het begin al over had. Zij is 19 jaar en is samen met haar moeder Greet en haar zus Ilse(19) gekomen. ‘Is Joris er ook niet?’ Vraagt Brigit aan Wim. ‘Ja die is er wel! Maar waar die jongen uithangt weet ik niet!’ ‘Misschien zit hij nog op zijn kamer, maar ik denk dat hij even het park in is gelopen!’ ‘Welke kamer heeft hij?’ ‘Eumm, Emma! Joris zit in kamer 319 he?’ ‘Klopt!’ Antwoord Emma. ‘Kom Ilse, we gaan kijken waar Joris is!’ Ilse en Birgit stappen in de lift en stappen op de 3e etage uit. Ze kloppen aan bij kamer 319 waar niet open word gedaan. Ze horen dat er iemand op de kamer is, want de tv staat zachtjes aan en er klinkt een zacht gesnurk alsof er iemand ligt te slapen. Nadat ze 5 minuten lang op de deur geklopt hebben en steeds harder begonnen te slaan, deed Joris de deur open. ‘He! Zijn jullie er eindelijk! Alles goed?’ ‘Eindelijk’ We zitten al zeker een uur beneden, jij luie hond! Jij ligt hier te slapen!’ Zegt Birgit die net als haar moeder niet op haar mondje gevallen is! ‘Ga je mee naar beneden, de hele familie is er al!’ ‘Ja dat kan ik natuurlijk niet afslaan meiden! Jullie zien er trouwens goed uit! Wat zijn jullie gegroeid!’ Zegt Joris terwijl hij naar hun borsten kijkt en geniet van de fantastische en mooie figuren van zijn nichtjes. ‘Ja! Ook wij worden ouder! Maar kom op, we gaan naar beneden!’ ‘Haha! Oke!’

Joris doet zijn hotel kamer deur dicht en loopt achter zijn tiener nichtjes aan. Hij bekijkt de mooie strakke billen van zijn nichtjes wanneer hij de trap afloopt. ‘Jullie zien er echt goed uit!’ Roept Joris ze nog een keer toe wanneer ze achter hen loopt. De 2 kijken elkaar aan en lachen. ‘Een beetje sex tekort, Joris?’ Zegt Birgit. ‘Haha! Nee, ik zie gewoon weinig van zulke mooie tieners van mijn leeftijd lopen!’

Beneden aangekomen begroet Joris zijn familie. ‘He Joris, was je boven?’ Zegt Wim. ‘Ja! Ik was in slaap gevallen! Maar gelukkig kwamen de meiden mij wakker maken’ ‘Bestel maar even wat te drinken en ga maar even bijpraten met ze!’ Zegt mijn vader en hij geeft me 10 euro aan.

Na een half uur is Joris en iedereen bijgeklets en lopen ze met zijn allen het park in. De familie stopt regelmatig bij de attracties en de jonge kinderen gaan in verschillende attracties! Ook Joris, Birgit en Ilse gaan met hun nichtjes mee de attracties in. Wanneer ze in de achtbaan zitten, gaat Joris naast Ilse zitten. Dat is het nichtje van Joris, die ook 19 is, maar een stuk rustiger is als Birgit. Joris vind haar ook super mooi en wanneer ze door de donkere tunnel heen komen, begint Joris Ilse te zoenen. Net voordat ze de tunnel uitkomen stopt hij met zoenen en kijkt hij weer vooruit.

Wanneer Joris en Ilse de achtbaan uitstappen kijkt hij zijn nicht telkens aan. Ilse begint te blozen naar een tijdje en loopt naar Joris toe. ‘Waarom kijk je steeds zo naar me? Wat wil je, we zijn familie hoor!’ ‘Nou! Je zoende me net ook terug in de achtbaan en ik vind je echt super mooi en leuk!’ Antwoordde Joris, waarop Ilse een knalrood hoofd kreeg. ‘Ik weet niet of ik dit wel kan, zo! We blijven toch familie, dus een relatie zullen we nooit krijgen Joris!’ ‘Dat weet je nooit, maar goed! We kunnen het wel leuk hebben dit weekend, we zien elkaar waarschijnlijk pas over een hele tijd weer, nu zijn we allebei vrijgezel, dus! Wil je vanavond bij mij op de kamer slapen?’ ‘Nou! Dat gaat me allemaal wat snel, maar ik overleg het met Birgit ok?’ ‘Nee! Dat moet je niet doen! Kijk vanavond maar of er wat van komt ok! Als Birgit het hoort komt ze toch weer zeuren!’ ‘Daar heb je gelijk in! We zien het wel!’ Antwoord Ilse en ze loopt weer naar de rest van de familie.

Joris gaat bij zijn vader lopen en samen grappen ze over de vrouwen die voor hen lopen. ‘He pa! Heb jij nooit zin om sex te hebben met een andere vrouw?’ Vraagt Joris aan zijn vader. ‘Joris! Hoe kun je nu zoiets vragen! Ik ben getrouwd met je moeder!’ ‘Ja sorry pa! Ik vroeg het me alleen af!’ Wim kijkt zijn zoon aan en schud zijn hoofd afwijzend. Joris gaat bij zijn nichtjes lopen, omdat zijn vader bij hem weggelopen is en nu naast zijn moeder loopt. Joris verteld aan Ilse dat zijn vader boos op hem is en of ze het raar vind wat hij vroeg. ‘Ik kan het me wel voorstellen dat je het je afvraagt, maar of je zoiets kunt vragen, dat lijkt me niet! Dat is een beetje een onbeschofte vraag he!’ Antwoord ze.

Rond 5 uur in de middag besluit de familie om terug te lopen naar het hotel en ze spreken om 6 uur met elkaar af in het restaurant beneden. De tieners gaan naar hun kamer en trekken leuke jurkjes aan en maken zich op voor de avond. Ze besluiten om Joris op te halen bij zijn kamer, die nog aan het douchen is. Na 10 minuten voor zijn deur te hebben gewacht, kom Joris om 18:05 uit zijn kamer. ‘Je bent te laat!’ Zegt Birgit, die nooit geen blad voor haar mond neemt. ‘Beter laat dan nooit!’ Zegt Joris lachend en hij loopt naar beneden, ervan uitgaand dat zijn nichten hem wel volgen, wat ze uiteraard ook doen.

Ze nemen aan de tafel plaats waar ook de rest van hun nichtjes zitten en wachten tot de ober de bestelling op komt nemen. Na het eten te hebben besteld en een glas bier te hebben gekregen, kom Joris iets losser. Hij begint met al zijn nichtjes een gesprek en vraagt wat ze doen. Ilse luisterde de hele tijd naar Joris en raakt steeds meer verliefd op Joris, door zijn interesse en zijn knappe uiterlijk.

april 25, 2019 Gratis Erotiek - Alles over erotiek, sex en nog veel meer... Sexverhalen