Ik keek altijd naar de meisjes, zelden naar de jongens. Niet, dat ik de jongens niet aardig vond, maar op een enkele uitzondering na trokken ze me niet aan. Dat was als klein kind al zo. Dan word je wat ouder en merk je dat dat gevoel zo blijft. In alle verwarring die de puberteit met zich meebrengt vraag je je wel eens af: ben ik nou lesbisch of bi, wat ben ik nu eigenlijk? Zo tussen mijn tiende en mijn veertiende jaar had ik op mijn ontdekkingstocht wel wat gefriemeld en gefrutseld met andere meisjes; ook was mijn hand wel eens in een jongensbroek verdwenen om eens te weten wat het is om een lulletje in je hand te hebben, maar ik vond het toch spannender om bij een meisje onder haar truitje haar borstjes te voelen en nog spannender was het als een ander meisje mijn borstjes streelde. Ik geloof dat ik veertien was toen voor het eerst mijn blote borstjes in aanraking kwamen met een paar andere blote borstjes. Ik weet nog wel wat voor een gelukzalig gevoel dat gaf, maar verder was ik nog niet gekomen. Gekust had ik ook nog niet, jakkes, nee, ik moest daar toen nog niet aan denken. Aangezien er aan mijn ogen en oren niets mankeerde wist ik al lang hoe ik klaar moest komen. Wanneer precies, weet ik ook niet meer, maar op zekere dag werd het een soort van ochtendritueel. Na het wakker worden even klaarkomen… nou… even?! Ik wist van andere meisjes, dat sommigen dat ook deden, anderen weer niet, of ze lieten zich er niet over uit, kan ook, maar ja, we zijn ook niet allemaal hetzelfde.

Op mijn veertiende had ik een vast vriendinnetje en je zou kunnen zeggen, dat toen mijn sexleven daar zo ongeveer begon.

Twee aardige meisjes van veertien jaar lagen achter in de tuin van de ouders van het meisje met het donkerblonde halflange haar. Alleen een bikini-broekje bedekte onze prille lijfjes. Lucille? Ja… Heb jij wel es gekust? Echt gekust, bedoel ik? Met veelzeggende oogjes draaide Elsje zich naar me toe. Mag ik het met jou eens proberen dan? Ze ging een beetje half op me liggen, schoof haar hand over mijn tietjes en duwde pardoes haar tong in mijn mond. Verschrikt en kokhalzend smeet ik haar van me af: Dit is niet fijn! Verbouwereerd keek ze me aan: hoe… hoe dan? Met mijn hoofd op haar borstjes vertelde ik haar wat ik allemaal gelezen en gehoord had, hoe je zachtjes moest beginnen en zo… tongetje nat houden, de binnenkant van de lipjes voorzichtig aftasten, enfin, na deze jeugdige lezing slaagden we er zowaar in een beetje redelijk met elkaar te tongen, voor ons gevoel dan tenminste. Toen ik haar hand in mijn broekje voelde en haar vingers mijn buitenste schaamlipjes aanraakten, zuchtte ik: Spijt me Elsje, daar ben ik nog niet aan toe. Ik sprong op, gooide mijn lange rode haren naar achteren, trok mijn T-shirt aan en mijn korte broek, keek nog eens naar haar toch wel mooi gebruinde lichaam, twijfelde nog even, maar zei toen resuluut: Kom, laten we wat anders gaan doen. Het is niet nodig om uit te leggen, dat onze vrijpartijtjes in het vervolg telkens iets verder gingen.

Enige weken gingen voorbij. We waren in haar slaapkamer; haar ouders waren weer eens niet thuis, we hadden net gedoucht en na een ruzie om niks (bakvissen!!!) werd er over en weer geschreeuwd: Kijk nou eens, je bent zo wit als een vel papier en ik ben lekker mooi bruin en je haar lijkt ook wel op een brandende vuurtoren, het zit ook altijd in de weg, knip het toch af! Nee, ik laat het groeien tot het over mijn kont hangt! We schreeuwden nog een poosje zo door tot ik, vredestichtster, die ik van nature ben, haar tegen me aantrok en fluisterde: Schatje, och lieverd, we menen het toch niet zo. En plotseling besefte ik dat we voor het eerst geheel naakt elkaar innig omhelsden. Tedere kusjes met natte tongetjes waren het gevolg. En zo staande in haar slaapkamer hebben we elkaar voor de eerste keer gevingerd. Ik kwam niet klaar, het zal de zenuwen wel geweest zijn. De schokkende bewegingen van haar buikje en haar gekreun maakten duidelijk dat Elsje wel degelijk aan het klaarkomen was. Haar orgasme ebde langzaam weg en we hielden elkaar nog een ogenblik vast. Niet klaargekomen? Nee schat, maar dat geeft niet. Het was evengoed wel lekker zo.

Op een groot badlaken achter een omgekeerde roeiboot lagen twee naakte meisjes. Niemand kan ons toch zien hier, hê? Nee, joh, dit is een dode arm van de rivier, hier komt niemand. Al pratend tastten haar vingers langs de binnenkant van mijn dijbeen omhoog. Mijn lichaam reageerde meteen. Ik deed mijn benen uit elkaar, trok ze wat op, zodat ze er beter bij kon. Plotseling duwde ze haar hoofd tussen mijn benen en ik voelde haar tongetje over mijn schaamlipjes glijden en zocht zich een weg in mijn steeds natter wordend geile kutje. De kringetjes die haar tong maakte werden steeds kleiner tot het glibberige ding mijn klitje aanraakte. Mijn knopje, mijn lieve klitje, oh… wat… geil… zo… lekker… de wereld vergaat… het is 2000… maar het is al half om… en… oh… Elsje!!! Elsje richtte haar hoofd op en keek me aan: Nu al? Oh, schat, oh lieverd… zo lekker… Ik draaide me om en kroop met mijn hoofd tussen haar benen en keek haar even aan: Ik ga naar de hel, weet je dat? Kan me niks verdommen, ik ga je geile natte kut likken! Ik schrok in eerste instantie een beetje terug van de ietwat vreemde smaak in haar kutje, een beetje zuurderig, meende ik, maar dat wende al gauw. Haar hele onderlijf schokte en schudde elke keer als ik met het puntje van mijn tong haar knopje aanraakte. Toen ik voelde, dat ze klaar begon te komen, trok ik mijn hoofd terug en namen mijn vingers het over. Met een langgerekte kreet kwam ze klaar. Ik ging overeind zitten en keek haar aan en zag een tevreden glimlach. Els? Ja… Wij zijn stout, hê? Waarom? Ach, laat maar.

Ik liep door de keuken langs mijn moeder en opende de deur naar de woonkamer. Lucille!!! Wat heb je uitgespookt? Je ziet er niet uit. Gaat je niks aan. Ik wil niet dat je met Els… Els deugt niet, die is… hoe… Lesbisch ja! Een pot! Dat wil je toch horen? Een serie bijbelteksten vlogen me om de oren tot ik het niet meer uithield, rende naar mijn slaapkamer en smeet de deur achter me dicht. Ik zag er inderdaad niet uit, daar had ze dan in ieder geval gelijk aan. Het douchen was snel gebeurd. In de grote spiegel die er al sinds tijden hing, bekeek ik mijn naakte lijf eens kritisch: Je bent wel erg wit, hoor en dan ook nog wat sproetjes hier en daar… trouwens, je begint aardig geil te worden de laatste tijd, meisje. Ik trok een stoel bij, spreidde mijn benen en trok mijn schaamlipjes wat uit elkaar. Ik kon nu mijn eigen kut goed zien: het klitje bovenaan, een grappig klein lulletje eigenlijk!Had daar een tongetje in gezeten? Godallemachtig, wat was dat lekker vanmiddag! Van geiligheid wreef ik met natte vingers over mijn klitje. Het duurde niet lang. Met een gilletje kwam ik nog een keer heerlijk klaar. Wij zijn vriendinnetjes, he? Ja, zei het meisje in de spiegel. Gaan we voortaan samen geile spelletjes doen? Dat gaan we doen.

april 25, 2019 Gratis Erotiek - Alles over erotiek, sex en nog veel meer... Erotiek Nieuws