Het was een donkere avond in November en ik was met mijn vriend aan het wandelen. Ik had pas een maand met hem en het was allemaal gewoon nog voor de leuk. Zoveel gaf ik nog niet om hem. We liepen langs de haven in ons dorpje en gingen daar op een bankje zitten zoenen. Opeens begon het keihard te regenen en we renden naar het boten huisje. Daar werkte een jongen die ik goed kende. En stiekem ook een beetje leuk vond. Maar goed we kwamen er aan en ik klopte snel aan. De jongen deed open en we werden binnen gelaten. Hij lachte en gaf ons beide een handdoek. ‘nat weer he mensen! En dit moet je nieuwe vriend zijn?’ ja dat klopt zei ik en ik stelde ze aan elkaar voor.

We hebben daar even gezeten en hoopte dat de regen wat minder werd. Maar nee het werd alleen maar erger. Opeens kreeg mijn vriend wel een idee. Hij ging wel even zijn auto ophalen en dan zou hij mij hier wel weer ophalen. Dat zodat ik dan niet nog natter hoefde te worden.

Ik vond het een prima idee, en het idee dat ik alleen zou komen te zijn met de jongen die ik wel aardig leuker vond dan mijn eigen vriend was al helemaal leuk en spannend.

Mijn vriend stapte de deur uit en ik zag hem nog net weg rennen. ‘Zo dus jij hebt een nieuwe vriend, hoe lang doet hij er over om hier nu terug te zijn?’ ‘ongeveer 20 min. En waarom wil jij dat zo graag weten?’ Hij begon te lachen en liep naar me toe. ‘ben jij niet ook nog op andere plekken een beetje aan het nat worden door mij?’ ik begon te blozen en ik voelde me betrapt. Hij pakte me opeens vast en zoende me vol op me mond. Tering nu ging het gebeuren. Bij mijn eerste vriendje ging ik meteen al vreemd. Maar goed ik wilde deze jongen veel liever dus ik ging er helemaal in op. Ik zoende hem krachtig terug. En begon hem overal te strelen. Wat een sterke en geile jongen was het. Ik wist op dat moment nog niet goed wat ik allemaal met hem wilde gaan doen, ik was voor hem pas met 1 andere jongen naar bed geweest. Maar het was echte allemaal heel erg geil dus het maakte me eigenlijk niet zo uit. Hij deed opeens mijn shirt uit en daar stond ik in mijn natte BH. Hij pakte mijn borsten vast en begon ze te masseren. ‘ik heb al vaak genoeg gefantaseerd hoe jouw tieten zouden voelen. Maar het is beter dan in mijn fantasie. Wat een lekker ding ben je ook. Hij begon me nu in mijn nek te kussen en ging zo naar beneden. Hij likte over mijn tieten heen en deed nu ook mijn BH uit. Nu zoog hij aan mijn tepels en ging hij nog verder naar beneden. Hij knoopte mijn broek los en trok deze uit. Dat ging nog een beetje moeizaam omdat deze zeiknat was. Mijn kutje was onderhand ook al wel zeiknat geworden en ik was geiler dan ooit. Ik voelde overal kippenvel opkomen toen hij opeens ook mijn slipje uit trok. Nu lag ik daar gewoon geheel naakt. Gelukkig was het er niet koud en ik was natuurlijk al super geil en heet.

Hij legde me op een boot en ging met zijn kop tussen mijn benen zitten. Hij begon wild aan mijn clitoris te likken en ik hield het niet meer. Ik wilde keihard schreeuwen en ik was nog nooit zo lekker gebeft door een jongen. Deze jongen moest meer kutjes zo hebben gelikt. Dat kon niet anders. Dat idee maakte me ook alleen maar geiler en geiler. Toen voelde ik opeens dat ik moest komen. En op het hoogte punt stopte hij ook nog eens een vinger diep in mijn kutje. Ik schreeuwde het uit en stopte snel zijn hand voor mijn mond. Tering zo lekker was ik nog nooit klaargekomen.

Nu wilde ik wel iets bij hem gaan doen. Ik had nog nooit een jongen gepijpt en dat vond ik nu wel eens hoog tijd worden. Ik legde nu hem op de boot neer en trok zijn brok uit. Zijn pik kwam te voorschijn want zijn boxer ging ook meteen mee. Ik werd helemaal geil toen ik zijn pik zag. Ik wilde hem meteen al in mijn mond nemen maar ging hem eerst maar even aftrekken, want dat had mijn vorige vriendje mij goed geleerd. Hij begon te huigen en te kreunen dus ik dacht dat ik het wel goed deed. Nu ging ik met mijn mond richting zijn eikel en begon er eerst aan te likken. Ik had een tijdje geleden een harde pornofilm gezien waar ik goed had gekeken hoe de meiden aan het pijpen waren. Dus zo ging ik het ook doen. Ik zoog eerst aan zijn eikel en liet daarna de pik in mijn mond geleiden. Ik zoog en ik bewoog tegelijk. Hij begon harder te kreunen dus ik ging ervan uit dat hij het lekker vond. Ik ging maar sneller en sneller. Ik ging op een moment heel erg hard!! En toen opeens voelde ik allemaal warme vloeistof in mijn mond!! Hij had gewoon al zijn sperma in mijn mond gespoten. Ik slikte het snel door, en dacht eerst dat ik moest overgeven, maar ik vond het eigenlijk wel heel erg lekker.

Toen zoog ik nog een paar keer aan zijn pik en ging opstaan. Ik wilde mijn kleren pakken om me weer aan te kleden, omdat mijn vriend zo wel weer terug zou komen. Maar toen pakte hij me opeens van achter en drukte zo zijn pik in mijn kutje. Hij stond achter me en begon me te neuken. Ik wist niet wat ik voelde. In het begin deed het een beetje pijn maar daarna werd het lekkerder en lekkerder. Hij neukte me harder en harder. En opeens kreeg ik een orgasme, het was een ander orgasme dan dat ik had als ik mezelf vingerde of gevingerd werd.

Opeen moest hij ook kreunen en voelde ik ook zijn sperma in mijn kutje. Tering dat was ook wel een hele ervaring.

We kleedde ons aan en net op tijd zaten we wat te drinken toen mijn vriend binnen kwam. ‘zo en hebben jullie je een beetje vermaakt?’ ja hoor we hebben even wat gedronken vertelde ik hem met een rood gezicht. Een week later ben ik ook met mijn vriend naar bed geweest (die ik had ontmaagd) maar dat was lang niet zo lekker als met de jongen in het botenhuis!

april 26, 2019 Gratis Erotiek - Alles over erotiek, sex en nog veel meer... Sexverhalen