Al langere tijd draaien we om elkaar heen als we naar zijn ouders gaan, we krijgen iedere keer weer zin in seks als we in de lift staan, zouden we die knop indrukken zodat het lijkt of er storing is? Dan kunnen we even een paar minuten ongestoord onze gang gaan en daar kijken we al langere tijd naar uit. Ik weet zeker dat het heerlijk is en ja hoor, binnen niet al te lange tijd gebeurde het.

De seks in de lift

Het was een heel bijzonder ervaring, mijn vriend keek me aan en trok mijn bovenkleding uit, ik begon met zijn broek en ineens zagen we dat de lift moest stoppen, vlug drukte we de hendel in en de lift bleef hangen. Wat erg, NOT! We zijn lekker onze gang gegaan en hebben heerlijk van elkaar genoten, daarna hebben we de hendel weer omhoog gedaan maar toen deed de lift het nog steeds niet. Toen hebben we het nummer maar gebeld van nood.

Er achter gekomen

Gelukkig is niemand er achter gekomen dat wij het met opzet hebben gedaan, maar de seks in de lift was meer dan de moeite waard. Niet zoveel ruimte, lekker knus bij elkaar, genieten samen en elkaar erg goed aanvoelend. Dit was een heerlijke ervaring en dat gaat er nog wel vaker van komen. We genieten er samen keer op keer van als we daar op bezoek gaan en zoenen dan alvast in de lift, verder zijn we na die ene keer nog niet gegaan, maar ik weet zeker dat dit nog zal komen, zeer binnenkort.

september 2, 2019 Gratis Erotiek - Alles over erotiek, sex en nog veel meer... Overige Erotiek